Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Søndagstur i fantastisk vejr – Glimt i efterårsfarver

November 3rd, 2020 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Marianne og Enjoy – det her illusterer hvorfor direkte stærk sol ikke er sagen

En fin hingståring (Nova-Miss Bond) og Marianne

The Maestro – en superlækker hingstebasse

Jeg behøver ikke sige (igen), at jeg stort set ikke været på banen i år. Slet ikke for løb og ellers er det ikke mere, end der kan tælles på en hånd. Søndag var det ellers ikke min mening, at jeg skulle ud og gå, men da jeg så, hvor flot vejret var, blev planen lagt om – Carpe Diem og alt det her. Så kameraet blev hængt om halsen og så gik jeg. Eftersom det jo mange løbsdage har været elendigt vejr eller iihvertfald gråt og ret trist, ville jeg gerne forevige de smukke efterårsfarver, som jeg jo ved, at banen byder på. Og det lønnede sig.

Når jeg nu er der, så ville jeg da være et skarn, hvis ikke jeg gik forbi hestene også, så jeg drejede til højre mod Bent Olsen’s stald. Først mødte jeg Polly (Tine Hansen), som var ved at gør de sidste ting, inden hun skulle køre. Og lige bagefter traf jeg så også Marianne. Vi sludrer rigtig hyggeligt sammen, og således også her, hvor vi tog en tur både ind i stalden og udenfor, for at se nogle af hendes favoritter. Inde i stalden mødte vi også træneren selv og en af hans hestejere. Rigtig hyggeligt at møde Marianne og få en hestesnak. Dem har der været alt for få af i år.

Så gik turen videre ned forbi den nye stald – (se Instagram), som nu er helt færdig og kun venter på indflytning, hvornår det så bliver. Rigtig flot, men jeg er ked af, de ikke har delt staldene og lavet det med halvdøre, så hestene kunne stå og kigge ud. Det er dejlig mulighed for hestene. Men flot er det helt sikkert, og det med dørene, er måske også en økonomisk ting.

Jeg endte med at få gået lige over 5 km, og fik en masse dejig frisk luft. Jeg tog også lidt fotos på vej ned og hjem og dem vil du kunne se herovre.

I dag var det retur til regn og gråvejr, så det var godt, jeg kom ud i går. Jeg håber andre, der heller ikke har set meget af banen i år vil nyde de flotte farver rundtom banen.

Tags: ···········

2 Comments so far ↓

Leave a Comment