Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Et Valentinebes√łg 🖤

February 17th, 2021 · No Comments · Foto, Klampenborg

Sandmandarine hp-(Giantsandman-Flora)

Loadlline v-(Appel Au Maitre-Lady Clementine)

Nevertheless v-(Reliable Man-Mamaloca)

Lethnok v-(Appel Au Maitre-Black Tornado)

Lady Chanel hp (Binary File-Miss Valuev)

Seatown(IRE) v-(Born To Sea-Silvertown)

Carino (IRE) v-(Kingston Hill-Carini)

Prinsesse Kia (GB) hp-(Arcano-Rinskia)

I s√łndags var jeg ude og cykle en tur. Og det var ved at v√¶re lidt siden, jeg sidst var forbi stalden. Normalt ville jeg jo komme, mens der var folk, men det er smartere ikke at g√łre det p.t. Og faktisk s√• nyder jeg ogs√• bare at kigge p√• hestene helt stille. Jeg gik ikke ind i stalden, for jeg ville ikke forstyrre for meget. Men sagde p√¶nt goddag til dem, der stod umiddelbart tilg√¶ngelige og n√łd solen. Og det var ogs√• fint. Og uden at forstyrre kunne jeg s√• liste af igen.

På vejen hjem var jeg igennem Dyrehaven, og det var noget af en oplevelse også. Dejligt med lidt frisk luft og at se en hest!

Jeg h√•ber alt (ikke mindst vejret ogs√•) snart bliver, s√• jeg kan komme p√• visit lidt mere og f√• taget lidt fotos hist og pist. Men det bliver langt fra, hvad det har v√¶ret. Jeg har s√• mange dejlige fotos liggende, som I skal have set, s√• jeg prioritere, at pr√łve at f√• styr p√• alt det, der ligger. Helt bortset fra gamle hackerskader, der skal udbedres og indl√¶g, der skal flyttes. Noget er det her lock-down da godt for, hvis man skal v√¶re lidt positiv.

Dertil kommer, at jeg skal finde en kameral√łsning, for det jeg har er helt slidt op, og det er kun et sp√łrgsm√•l om tid, f√łr det ikke kan l√¶ngere. S√• der er meget, der skal ordnes her i det nye √•r. Men f√łrst er der en stor ting, der skal p√• plads, og den har jeg jo desv√¶rre ingen kontrol over! Need I say more!

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment