Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Et Valentinebesøg 🖤

February 17th, 2021 · No Comments · Foto, Klampenborg

Sandmandarine hp-(Giantsandman-Flora)

Loadlline v-(Appel Au Maitre-Lady Clementine)

Nevertheless v-(Reliable Man-Mamaloca)

Lethnok v-(Appel Au Maitre-Black Tornado)

Lady Chanel hp (Binary File-Miss Valuev)

Seatown(IRE) v-(Born To Sea-Silvertown)

Carino (IRE) v-(Kingston Hill-Carini)

Prinsesse Kia (GB) hp-(Arcano-Rinskia)

I søndags var jeg ude og cykle en tur. Og det var ved at være lidt siden, jeg sidst var forbi stalden. Normalt ville jeg jo komme, mens der var folk, men det er smartere ikke at gøre det p.t. Og faktisk så nyder jeg også bare at kigge på hestene helt stille. Jeg gik ikke ind i stalden, for jeg ville ikke forstyrre for meget. Men sagde pænt goddag til dem, der stod umiddelbart tilgængelige og nød solen. Og det var også fint. Og uden at forstyrre kunne jeg så liste af igen.

På vejen hjem var jeg igennem Dyrehaven, og det var noget af en oplevelse også. Dejligt med lidt frisk luft og at se en hest!

Jeg håber alt (ikke mindst vejret også) snart bliver, så jeg kan komme på visit lidt mere og få taget lidt fotos hist og pist. Men det bliver langt fra, hvad det har været. Jeg har så mange dejlige fotos liggende, som I skal have set, så jeg prioritere, at prøve at få styr på alt det, der ligger. Helt bortset fra gamle hackerskader, der skal udbedres og indlæg, der skal flyttes. Noget er det her lock-down da godt for, hvis man skal være lidt positiv.

Dertil kommer, at jeg skal finde en kameraløsning, for det jeg har er helt slidt op, og det er kun et spørgsmål om tid, før det ikke kan længere. Så der er meget, der skal ordnes her i det nye år. Men først er der en stor ting, der skal på plads, og den har jeg jo desværre ingen kontrol over! Need I say more!

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield