Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinterstemning på banen

February 5th, 2021 · 1 Comment · Foto, Klampenborg

Squires Racing & Bent Olsen’s Arcturus h (Nova-Miss Bond). Ham her er så charmerende, at jeg ikke kan fortælle jer det, men fotos fortæller det næsten. Til gengæld så jeg sidst, hvor meget han bed der, så jeg holdt mig på afstand

Christiansen Racing’s Enjoy hp (Myboycharlie-Bee Bee) – hun er lige så sød, som hun ser ud

Vivi Bresson & Lene Olsen’s All Luck v (Al Shemali-All For Love). Også rigtig sød og venlig

Jeg gik en tur i dag. Noget jeg prøver at gøre så ofte som muligt. En tur til banen er sådan en okay god tur, og så fik jeg for første gang i Guderne må vide, hvor længe set et par heste også. De står jo dejligt tilgængelige hos Bent Olsen. Og de var såmænd glade for lidt sludren, men jeg gjorde det kort for ikke at forstyrre dem, som gerne ville sove for meget. Men ikke desto mindre hyggeligt.

Efter det, gik jeg op til hovedbygningen og ud den vej og så hjem. Jeg gad vide, om vi kommer til galop i år under normale former. Jeg håber det inderligt. Det her Coronacirkus, er godt nok ved at være mere end belastende. Jeg keder mig mig aldrig, men jeg savner at se venner og det gælder ikke mindst de mange på banen. Og lidt mere normal omgang med hestene igen, ville da bestemt også være godt. Nu var det ikke så længe, før der begynder at komme lidt liv, og hestene kommer fra ferie. Og så kan det være, det hjælper lidt på det. Varmere temperaturer, må dog gerne indfinde sig også. Det var pænt koldt i dag, omend det var rigtig flot. Jeg håber, I har det godt derude, trods alt.

Tags: ···

One Comment so far ↓

Leave a Comment