Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tatoosh (IRE) bedækket og i fol ved Go Go Gadget (GER)

March 25th, 2021 · No Comments · Avl, York Stutteri

Stall Trick Or Treats Go Go Gadget/Eddie Ahern vandt Norsk Derby 2010 foran Sir Lando/Fredrik Johansson – Foto: Øvrevoll

Det er ikke så længe siden, jeg fortalte, at Tatoosh, er kommet retur til en af hendes tidligere ejere Tanja Ravn Myhre. Ved den lejlighed skrev vi meget sammen og talen faldt også på, hvilken hingst den smukke hoppe evt. skulle til. Der har været mange og lange overvejelser omkring dette, men i sidste ende faldt valget på Go Go Gadget.

Hingsten var i sin væddeløbskarriere ejet af Stald Trick og Treat, som er norsk, og det var også i deres farver hingsten vandt Norsk Derby med Eddie Ahern i sadlen, som det ses ovenfor. Til daglig står Go Go Gadget på Stutteri Thorskovgaard i Jylland. Det er mit håb, at bringe mere, når føllet kommer. Den tid den glæde. Dejligt ihvertfald at kunne dele de gode nyheder.

Nu har bedækningen fundet sted, og Tatoosh er scannet i fol, og nu er det så bare at vente spændt på resultatet. Her kan du se, hvor fint og velordnet bedækningen foregik. Videoen er bragt med tilladelse fra Bo på Stutteri Thorskovgaard.
Tatoosh

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment