Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Årets Første Føl hos Bechmann Stud

April 18th, 2021 · No Comments · Avl, Foto, Karlebo

I nat kom der føl hos Hanne og Jens Bechmann i Karlebo. Charming Loza blev mor for 3. gang. Endnu et hingsteføl, men dennegang et af de sidste afkom efter Pistachio (GB), som vi jo mistede i juli sidste år. Charming Lozza, var også mor til den meget omtalte hingst Decorated Knight’s første afkom. En dejlig hingst, som nu er i træning hos Brian Wilson.

Nu bliver det spændende, hvordan det går denne lille fyr fremover. Jeg glæder mig til at se ham live meget snart. Jeg har hele tiden været utroligt glad for hoppen, og var også vild med hendes første afkom. Igen, hvis jeg havde magt, som agt…. Derudover er der også en hoppeåring efter Pistachio fra sidste år. Det bliver spændende at følge dem alle.

Som skrevet første afkom hos Hanne og Jens Bechmann. Der kommer en mere Pistachio-Loquita senere. Så det bliver også spændende. Mere om det her på kanalen også, når vi når så langt. Tillykke til Hanne og Jens med det fine føl.

Alle fotos: Hanne Bechmann

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment