Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

De Kongelige – Queen Rouge & King David

June 11th, 2021 · 1 Comment · Foto, Galops, Klampenborg

Hendes Majestæt Queen Rouge på vej ind på banen, på græsset og efter i padocken – en stor fornøjelse og se hende

Heldigvis gik det som planlagt – Queen Rouge kom på banen og hun skulle gå græsgalop. Desværre var solen som nævnt ikke min ven. Men nu var jeg der jo, og da Hendes Majestæt endelig gjorde entre, havde solen flyttet sig så meget, at det formentlig lige akkurat gik an. Ikke optimalt, men ihvertfald, kunne jeg få fotos af hende. Det er svært at beskrive, hvor imponerende hun er, når man ser hende sådan up close and personal. Nu har jeg jo set hende i vindercirklen og ved hvor stor og smuk hun er. Det kan man selvfølgelig også se, når man ser hende i væddeløb, men det det noget andet, når man ser hende på græsset og kan koncentrere sig helt om hende. Hun er helt utrolig.

Meningen var også, at jeg så ville tage den næste Royalty, der viste sig – nemlig King David, som også gik græsgalop sammen med Masseto. Og de var bestemt også fantastiske begge to. Men der viste sig to store forhindringer i det. Dels at de ikke varmede op inden, de susede på græsset. Dermed kunne jeg ikke nå over på “min pind” og da jeg så nåede vindercirklen i et forsøg på dog at få noget, så strejkede kameraet. Som jeg har nævnt før, det er godt slidt efterhånden. Men dem fik jeg dog andre fotos af til gengæld. Jeg håber du trods diverse vanskeligheder, nyder de fotos, jeg fik taget både af de Kongelige og andre.

King David (Elusive City-Jeunesse Lulu) og Marcos Robaldo

Tags: ·····

One Comment so far ↓

  • En uge med flere dejlige indslag | deborah.dk

    […] Sådan på statestikken over gode og dårlige uger, så topper den her på de gode parametre, og det endda lige fra starten. Vidste du, at vi i hesteverden også har kongeligheder? Nå, men det kan jeg så fortælle, at det har vi. Lige for tiden endda to af slagsen. Når jeg siger sådan, er det heste, der udemærker sig ved at være noget helt særligt udi løb de vinder og ikke mindst måden de gør det på. Oveni skal det selvsagt være i toppen af kransekagen af løb også. Lige for tiden har vi faktisk hele to, og det sjove er, at også deres navne reflekerer dette – Queen Rouge og King David. […]

Leave a Comment