Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mandagsgalops med Royale indslag

June 11th, 2021 · No Comments · Foto, Galops, Klampenborg

En hel flok fra Bent Olsen’s stald, skulle rundt svinget, og selvfølgelig skulle de fanges

Som I alle ved, er det snart meget længe siden, jeg har været nede og fotografere græsgalops. Eftersom jeg jo ikke kommer til løb, så har jeg jo ikke taget ret mange hestefotos, siden det her Coronacirkus startede. Og som jeg har fortalt mange gange, så har det ikke gjort mig så forfærdeligt meget, for jeg har både hestefotos og andre fotos nok, der skal sorteres/redigeres. Så jeg behøver sådan set ikke føje flere til stakken. Men nu var vejret ved at være sådan, at det ihvertfald ikke var hundehamrende koldt, at stå dernede.

Så var næste problem solen. Jeg har nævnt det før. Når man fotografere morgengalops, så er det faktik næsten umuligt, hvis solen står lige ind i hovedet på kameraet. Da jeg vågnede var det overskyet, så jeg var glad. Det var dog en kortfristet glæde. Forselvfølgelig skinnede solen fra en skyfri himmel, så snart, jeg kom derned! Nå, jeg lagde en strategi, der hed, at jeg gik over og fotograferede heste på vej ind på banen, og så kunne jeg, hvis jeg ville, mens de varmede op, suse over på den anden side og tage dem, hvis de skulle på græsset.

Der var dog en særlig grund til, at jeg overhovedet forsøgte mig i mandags. Det var fordi, jeg via mine pålidelige kilder, havde hørt, at Queen Rouge ville komme på græsset. Så det var faktisk grundet hende, at jeg kom. Derudover fik jeg en masse andre dejlige heste og mennesker fanget også, og dem ser du her. Og det var rigtig hyggeligt, at hilse på alle! Jeg vil lade fotos med undertekster tale for sig selv.

Jakob Lokorian på ? og Victoria Larsen på Turandot

Sam Jukes on Sweet Sweeper from Lars Kelp’s stable

Rafael Oliviera on Red Diamond, Marcos Robaldo on Habla and Susie Glennie on Good Life

Susie Glennie på Cece Queen fra Niels Petersen

Victoria Larsen på Marshi and Christina Pedersen på Solitaire

Lars Kelp trækker Runaway Sue og Helena Kruse af banen

Natasha Archer på Sena

Dorte Mullertz på Good Fortune og Sam Jukes på King James fra Søren Jensen

Elisabeth Larsen på Sandmandarine og Fredrick Salvador på Red Alert

Tags: ···························

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment