Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbydagen nærmer sig – Program

July 31st, 2021 · No Comments · Dansk Derby, Foto

Her er nogle glimt fra tidligere års Derbydag

Det nærmer sig med Derbydagen 2021. Nu er startlisten kommmet. Når programmet kommer smider jeg det her istedet for startlisten. Som alting ser ud, kommer jeg desværre ikke selv til Derby – heller ikke i år.

Det er der flere grunde til, men bl.a. synes jeg simpelthen ikke, det er det samme, hvis jeg ikke kan gøre det ting, jeg plejer, og få lov til at fotografere. Så ser jeg mindst lige så godt herhjemme og kan få noget at spise og drikke også.

Dertil kommer, at det ikke er sagen ikke at kunne gå indenfor, hvis man har lyst. Så jeg har samlet lidt indtryk fra tidligere års Derbydage/vindere.

Uanset om man ser dernede eller hjemme, så er der lagt op til mange gode løb, også udover selve Derbyet. Her har du Programmet.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment