Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Græsgalops i mængder

July 14th, 2021 · No Comments · Foto, Galops, Klampenborg

Et af flere lot fra Niels Petersen. Marcos Robaldo på Brunello, Susie Glennie på Habla og Rafael Oliviera på Masetto

Det var en dejlig morgen. Vejret var fantastisk (mandag) – som vides, er høj sol ikke min ven i den forbindelse. Igen havde de kære metrologer taget fejl, for det var ihvertfald langt fra at være overskyet på banen. Ikke nok, men nu jeg var der, så prøvede jeg, at få noget brugbart ud af det. Og det endte med at blive en morgen med rigtig mange galops. Godt nok er jeg der ikke hver mandag, men det her var dog noget af det vildeste, jeg har oplevet længe. Og enhver ved jo også, at jeg elsker at se galops. Så jeg nød det i fulde drag. Og så fotograferede jeg ikke alle galops, der var et par stykker eller 3, jeg ikke fik. Men lige så meget fordi, jeg nu synes det var nok, og også ville forbi staldene.

Fik snakket med en bunke mennsker og jeg kan kun igen takke for, den fantastiske modtagelse, jeg får hver gang, jeg bevæger mig ned på banen. I dag var er mange gode snakke, men især skal der lyde en tak for snak og gode galophistorier til Lars Kelp og også til Susanne Nystrup og Helena Kruse. De tog alle godt imod mig og viste heste og stald frem. De har fået det så flot deroppe (Dominostalden). Hestene var også meget venlige og snaksaglige, så det kunne ikke være bedre.

Jeg sluttede af med at køre forbi Enghavelyst og lige sige hej til Søs og Monty. Vi fulgtes hjemover, som vi plejer. Du kan se alle fotos herovre, når jeg når så langt.

Susie på Habla og Marcos på Brunello

Masetto og Rafael

Sam Jukes på Loadline og Dorte Müllertz Allerup på Nevertheless

To heste fra Søren Jensen og det er Søs Kühlmann på den bagereste – nærmere info snarest

Helena Kruse på Nom de Plume. Den hest er bygget som en lille tank, men noget så sød

En anden lækker dreng – The Maestro og Lena

The Maestro

Runnaway Sue og Helena

Runnaway Sue får et bad af ejer Susanne Nystrup og træner Lars Kelp

Tags: ················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment