Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbygalops 2021

August 2nd, 2021 · No Comments · Derby galops, Foto, Klampenborg

Kim Andersen on A Lady’s Man & Jacob Johansen on My Jamil

Maikel Navaez Bravo på ? og Elione Chaves på Parsifal Torkdahl

Rafael Oliviera on Masseto and Susie Glennie on Penfolds

Som jeg var inde på i mit tidligere indlæg, er vi der, hvor alt handler om Derby. I dag mandag, havde vi de traditionelle Derbygalops. Jeg havde sat vækkeuret og skal godt indrømme, at det var svært at komme op. Men op kom jeg og skulle lige overveje min påklædning. Det var langt fra at være så varmt, som det har været og det var faktisk næsten koldt i dag. Jeg tog den tykke Polo-shirt på, og regnjakken. Det blev faktisk så køligt, at jeg sagtens kunne have taget lange strømper på. Det gjorde jeg ikke og overlevede. Men når man står i flere timer i blæst og også regn, så bliver man kold.

Men hvad gør man ikke for “et par” gode græsgalops. Det var faktisk langt mere end det. Der var flere heste på græsset end jeg kan huske de sidste mange år. Det skal nok også forklares med banens beskaffenhed. Der er ingen der har lyst til at gå galops på en bane, der er “beton”. I dag så/lød helt tilpas med alt det vand, der er kommet. Det var en ren fest, og eftersom det var overskyet, havde jeg ikke problemet med solen i dag. Jeg synes selv, jeg har fået mange fine fotos. Der er flere end de her viste, men det har taget mig til nu at redigere dem, som I her får. Vi fik en ordentlig skylle på et tidspunkt, og efter den fotograferede jeg ikke flere galops, men fik mig en velfortjent kop kaffe og en lille spids til at få varmen på.

Mens jeg sad der og hyggede mig med kaffe og hyggesnak om hestene, havde vi lige et par episoder af den slags, der absolut ikke er planlagt eller ønskelige. Først havde vi en løs hest. Hvor den blev af, var der ingen der helt var klar over, men fanget blev den. Og så skulle Malin Holmberg og Callmebymyname rundt svinget – eller det var planen. Det var de så ikke enige om, og endte inde i rails/reklameskilt. Heldigivs røg Malin ned på græsset og ikke ned i rails/skilte. Men hesten gjorde og det brag der lød var virkelig uhyggeligt. Hesten løb videre og endte oppe bag vægten. Malin blev kørt på hospitalet, men har efter signende “bare” en hjernerystelse. Forstå mig ret, det er slemt nok, men i lyset af, hvor slemt det kunne være gået, var det nådigt sluppet. Hesten er heldigvis også sluppet heldigt fra det, så alle kunne ånde lettet op. Men en trist episode på en ellers dejlig mandag.

Det var en ting, men det var også bare fantastisk at se alle de mennesker, jeg ikke har set i evigheder. Så superdejligt at hilse på jer alle. Det var skønt at få en sludder med kendte og savnede ansigter og nyde hestene. Dog var der rigtig mange, der manglede. Jeg skal ikke kunne sige, om nogen gemte sig i restauranten, men sådan helt overordnet var vi ihvertfald et par stykker, der synes, det var lidt tyndt befolket.

Så en mandag brugt på bedste måde. Nu er jeg godt nok træt og vil hvile mit hoved, som har været på overarbejde i dag. Jeg håber, I synes om fotos og ønsker alle en dejlig Derbydag.

P.S.: Har du de sidste få oplysninger, jeg mangler eller spotter fejl, så smid endelig en hilsen som kommentar!

Klik nedenfor, for flere fotos:

Dorte Müllertz Allerup på Lethnok, Fredrick Salvador på Sandmandarine og Sam Jukes på Lady Monroe

Kim Andersen på Never Pass Me, Camilla Kiefer på Eko Visuvius, Jacob Johansen på My Nikita og Bettina Andersen på Sandtastic

Jacob Lokorian på My Dane? og Elione Chaves på ?

Francis Waveru på Umissedaspot, Oliver Wilson på Charming Knight og Laura Langthaler på Worres Willy

Liam Doran på Frankel’s Kiss

Andreas T. Dalbak på Habla og Rafael Oliviera på Red Diamond

Susie Glennie på Good Life og Marcos Robaldo på Brunello

Liam Doran på Frankel’s Kiss

? på Suspicious Boy og Per-Anders Gråberg på Palm Springs

Sam Jukes på Nokengang og Dorte Müllertz Allerup på Midnight Kiss

Francis Waveru på Mystic Town og Oliver Wilson på Saint George

Jacob Lokorian på Geoffrey og Elione Chaves på Pjerrot

Callmebymyname i sin boks efter hans uheld i dag. Han har overfladiske skrammer og sker der ikke yderligere med dem, så skulle han være okay ifølge dyrlægen

Tags: ··········································

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment